Vi tackar våra bidragsgivare!


För att vi ska göra Klimatriksdag 2018 till den folkfest för demokrati och hållbarhet som vi föresatt oss, är vi helt beroende av ekonomiska bidrag. Det kan handla om små summor från privatpersoner eller organisationer och företag som väljer att bli sponsor eller huvudsponsor – eller någonting däremellan.
Alla bidragsgivare kommer att ha sin givna plats här på listan – och i våra hjärtan!

Funderar du på att ge ett bidrag, eller bli sponsor? Klicka på respektive länk här nedanför så får du all information som behövs.

Vill du dra ditt strå till stacken? Här på vår hemsida sätter vi sätter gärna ut ditt/ert namn som bidragsgivare. Alla bidrag, stora som små, är välkomna. Du kan betala på ett av följande sätt:

Plusgiro: 74 88 44 – 8
Bankgiro: 787-6394
Swish: 1233363439
Adressat: Föreningen Klimatriksdagen. Glöm inte att skriva ”Gåva” + ditt namn (viktigt – vi får in många andra inbetalningar, som anmälnings- och medlemsavgifter).
Har du frågor, kontakta gärna vår kassör.

 

Är du verksam inom en organisation eller ett företag som vill slå lite mer på stort och bli sponsor för Klimatriksdagen? Förutom att bidra till ett av 2018 års viktigaste klimatevenemang, så kommer din organisation synas på olika sätt både inför och under Klimatriksdagen. Beroende på vilken nivå ni väljer så erbjuder vi allt från att synas på hemsida och i tryckta program till plats i vår utställning.

Läs mer om vad vi erbjuder våra sponsorer på länken här.

Kontakta våra sponsoransvariga om du är intresserad av att sponsra oss eller har frågor om vårt erbjudande.