Bli en del av
Klimatriksdag 2018!

För att Klimatriksdagen ska bli den verkligt folkliga kraftsamlingen för en bra klimatpolitik behövs du! Så här kan du kan bli en del av Klimatriksdag 2018:

 1. Skriv på för klimatet!
 2. Ge ett bidrag!
 3. Delta i Klimatriksdagen!

1.

Skriv på för klimatet!

Först och främst behöver vi att alla som bryr sig om klimatet och vill att Klimatriksdagen ska bli av uttalar sitt stöd för vår värdegrund. Det är så vi kan få tyngd och fortsätta att växa.

Klimatriksdagens värdegrund:

”Vi tar klimatvetenskapens varningar på största allvar. Temperaturökningarna måste begränsas till 1,5 grader. Vi stödjer lösningar som utgår från alla människors lika värde och rättigheter, samt tar hänsyn till rättvisa och utrotande av fattigdom. Detta enligt Parisavtalets (COP21) artikel 2, FN:s allmänna deklaration om mänskliga rättigheter, samt FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling.”

/Fastställd 2016.10.27

Skriv på här:

Genom att skriva på formuläret ställer ni er bakom vår värdegrund. Märk att alla företag och organisationer är välkomna att stödja oss,
dock undanber vi oss påskrifter från politiska partier på riksnivå.


*Obligatorisk


Organisation eller företag?*


Namn på organisation/företag*

Förnamn på kontaktperson*

Efternamn på kontaktperson*

Stad*

E-post*

I och med att du skriver under kommer företagets namn och stad publiceras på Klimatriksdagens hemsida.


Hemsida: fyll i om ni vill att er hemsida visas offentligt (Valfritt.)


Ja, jag godkänner att mina personuppgifter sparas av föreningen Klimatriksdagen*
Genom att skriva på formuläret ställer du dig bakom vår värdegrund.


*ObligatoriskI och med att du skriver under kommer ditt förnamn och stad publiceras på Klimatriksdagens hemsida.


Ja, jag godkänner att mina personuppgifter sparas av föreningen Klimatriksdagen*
2.

Ge ett bidrag!

Tror du på vår idé och vill hjälpa oss ekonomiskt – ge en gåva till Klimatriksdagen! Vi är en ideellt arbetande förening och är helt beroende av att få bidrag från utomstående.

Hur ska ni finansiera det här? undrar många. Tänk om vi kunde svara: Inga problem. Det är redan fixat. Men vi är en ideellt arbetande förening och är helt beroende av att få bidrag från utomstående – må så vara privatpersoner, organisationer eller företag.

Stora och små
bidrag är välkomna. Även om nästan allt arbete sker ideellt kostar det att göra ett så här stort arrangemang: lokalhyra, teknik, trycksaker, kansli osv.

Föreningen Klimatriksdagen
arbetar med en realistisk budget, vi tar inte på oss några ofinansierade kostnader och vi har en revisor som arbetat många år som auktoriserad revisor.

Vill du dra ditt strå till stacken? Här på vår hemsida sätter vi sätter gärna ut ditt/ert namn som bidragsgivare.

 • Plusgiro: 74 88 44 – 8
 • Bankgiro: 787-6394
 • Swish: 1233363439

Adressat: Föreningen Klimatriksdagen, skriv Gåva + ditt namn.
Eller kontakta vår kassör.

Och… bli gärna medlem i Föreningen Klimatriksdagen!

 

3.


Var våra delegater kommer från
Se till att din region också blir representerad!

Alla platser är ungefärliga och bygger på anmälda delegaters postnummer. Verkliga bostadsadresser kan inte utläsas.

Delta i Klimatriksdagen!

Och naturligtvis – viktigast av allt: kom och delta i Klimatriksdag 2018! Anmäl dig som deltagare här. För dig som deltar finns det många olika spännande aktiviteter som du kan engagera dig i, se listan här nedanför.
Obs! bara 0 minuter kvar på vårt Early Bird-erbjudande!
”Early Bird” = Vi ger rabatt på avgiften till alla som anmäler sig före nyår (se formuläret).

Som framgår av våra programpunkter satsar vi på att Klimatriksdag 2018 skall bli ett stort evenemang! Vi vill att alla i hela vårt land som känner engagemang i klimatfrågan ska känna sig välkomna. Gör därför redan nu en markering i almanackan för helgen den 4-6 maj 2018.

Inom kort kommer vi att lägga ut en länk till vårt anmälningsformulär på denna sida. Är du intresserad av att vi kontaktar dig med en påminnelse när det sker kan du redan nu skicka ett mejl till .es.n1548250406egads1548250406kirta1548250406milk@1548250406nalam1548250406na1548250406

Du verkar ha Javascript-blockerare aktiverad. Denna måste avaktiveras för att du ska kunna använda anmälningsformuläret.

Just nu uppdateras formuläret. Välkommen tillbaka om ett par minuter.

Jag anmäler mig som deltagare på Klimatriksdag 2018

Jag beställer dagbiljett till Klimatriksdag 2018

OBS! Anmälan godkänns först efter erlagd betalning, se betalningsinfo nedan
Märk att anmälan via det här formuläret inte fungerar om du har javascript-blockerare aktiverad.

Betalning

OBS! Anmälningsavgiften kommer att faktureras via epost. Bekräftelse av anmälan skickas efter att avgift erlagts.

Anmälningsavgift

Som deltagare kan du välja mellan att
- betala ett paketpris för alla evenemang på Klimatriksdag 2018 den 4-6 maj, inklusive vår häftiga invigningsgala på kvällen fredagen den 4 maj, för 800 kr (400 kr för dig som är född 1987 eller senare)
- betala ett helgpris, om du bara vill gå på lördagens och söndagens aktiviteter, för 700 kr (350 kr om man är född 1987 eller senare).

I samtliga anmälningsavgifter ingår även kaffe, förfriskningar och lättare lunch både lördag och söndag.Dagbiljetten gäller enbart en av dagarna. I biljetten ingår kaffe, förfriskningar och lättare lunch. För dig som är född 1987 eller senare har vi en ungdomsrabatt, se alternativen nedan.Har du en kampanjkod?  Använd kod
Ange din kampanjkod för att få 10% rabatt, och klicka sedan på "Skicka kod" för att få den godkänd
Skicka kodJag betalar med


••• OBS! Efter att du skickat detta formulär kommer du att dirigeras vidare till en ny sida som bekräftar registreringen. Vänta här tills den sidan visas i din webbläsare. •••

Vänta kvar tills du får bekräftelse av anmälan (på ny sida)

kan ta några sekunder…
Har det inte hänt något inom 30 sekunder? Skicka då en rad till es.ne1548250406gadsk1548250406irtam1548250406ilk@r1548250406etsam1548250406bew1548250406 så hjälper vi dig.

 

Årets julklapp är ett presentkort på en anmälan till Klimatriksdag 2018! Gör så här:

 1. Gör en anmälan till Klimatriksdag 2018 med formuläret ovan. Fyll i den med ditt eget namn, och med din epostadress.
 2. Du får nu en faktura i din epost från oss. Längst ner i mejlet finns en länk med en liten bild av ett paket som man klickar på om man vill ge bort anmälan (se bild). Se till att du har epostadressen till mottagaren innan du går vidare.
 3. Länken tar dig till en sida där du kan fylla i uppgifter om mottagaren av din gåva. Du kan också författa en hälsning som kommer med på presentkortet. Presentkortet får du direkt i datorn som en pdf som du kan ladda ner och skriva ut på papper eller mejla. Vi har ett ”vanligt” presentkort och ett julklappskort som du kan välja mellan.

Den här metoden kan också användas av den som fått förhinder den 4-6 maj och vill överlåta sin anmälan på någon annan.

 

Vill du ge bort en anmälan som är fakturerad före 2 december och inte har någon paketlänk? Då kan du göra så här:

 1. Ta fram fakturan för anmälningsavgiften som du fått i din epost från oss. Där finns ett registreringsnummer som du behöver ha till hands för nästa steg. Du behöver också epostadressen till den du vill överlåta anmälan till (var säker på att den stämmer).
 2. Nu kan du gå till den här sidan där du ger registreringsnumret och får tillbaka ett mejl med en länk till sidan där du kan ge uppgifter om mottagaren av din gåva. Du kan också författa en hälsning som kommer med på presentkortet. Presentkortet får du direkt i datorn som en pdf som du kan ladda ner och skriva ut på papper eller mejla. Vi har ett ”vanligt” presentkort och ett julklappskort som du kan välja mellan.

Det som gör Klimatriksdagen till en folkriksdag är att vi röstar fram de bästa motionerna, förslagen som ska visa vägen för framtidens klimatpolitik. Du som har idéerna för hur vi ska klara klimatutmaningen, skriv en motion till Riksdagen!

Jobbar du ideellt
med klimatfrågan på hemmaplan – kom till Klimatriksdag 2018 och träffa andra klimatengagerade gräsrötter på vårt Forum! Berätta om era aktioner och planer för att sätta press på beslutsfattarna och visa hur hållbara livsstilar kan förverkligas. Och ta chansen att lyssna på och låta dig inspireras av kollegor från hela landet! Läs mer här!

Representerar du en organisation, en myndighet eller ett företag som jobbar med med att hitta framtidens klimatsmarta samhällslösningar, tjänster eller produkter – kom och visa upp dig på vår Utställning!

Och om du verkligen har nappat på idén om Klimatriksdagen är du hjärtligt välkommen att kavla upp ärmarna och bli en del av gänget som jobbar med att arrangera Klimatriksdag 2018: gå med i en arbetsgrupp, som arbetar med förberedelserna, eller bli volontär som är med och rattar det praktiska under själva evenemanget. Läs mer här!

Praktisera på Klimatriksdagen? Du som går en utbildning inom t ex  miljö-, kommunikations- eller marknadsföringsområdet, sök praktikplats på Klimatriksdagen! Vi kommer att ha ett kansli som sköter om en mängd olika funktioner för att förbereda och genomföra vårt evenemang. Låter det intressant? Läs mer här.