Program för Klimatriksdag 2022

Klimatriksdag 2022 kommer handla om människorna i omställningen. Om de personliga berättelserna, visionerna och perspektiven som får oss att förstå vår roll i helheten. Förutom en livlig diskussion om alla inkomna motioner kommer besökarna att kunna ta del av spännande talare, botanisera på våra utställningar tillsammans med andra klimatkämpar, ha förtroliga och djupa samtal i vårt Open space och uppleva kulturevenemang på vår scen.

Detaljerna är under framtagande och ett preliminärt program släpps under senhösten. På KR22 kommer vi även presentera vår uppdaterade Akutplan för klimatet och hålla öppna diskussionsseminarier kring innehållet. Håll ett öga på den här sidan och på våra nyhetsflöden i sociala medier.

Vill du tipsa oss om din egen eller någon annans färdigheter att inkludera i programmet på ovanstående tema? Tipsa oss på program@klimatriksdagen.se.

Scenprogram

Från stora scen i Kulturhusets hörsal på våning 3 kommer vi lyfta inspirerande talare, paneldebatter och konserter. Här hålls också invigningsceremonin på fredagen. Utöver denna har vi en stor workshop-yta på markplan och en alldeles egen biograf där en del av scenprogrammet kommer hållas. Många kulturinslag utlovas – mer information kommer efterhand. 

Utställningar

Organisationer och företag som likt oss arbetar för en vassare klimatomställning är på plats i utställningshallen, belägen precis utanför stora hörsalen på våning 3 i Kulturhuset. Här får ni chansen att mingla, ställa frågor och framförallt nätverka inför framtiden.


Open space

Vår dedikerade yta för möten och samtal om klimat och hållbarhet, i galleriet på plan 1. Här kommer deltagarna själva kunna vara med och utforma programmet för att lyfta frågor de vill brinner för. Mer information kommer.