Move About AB sponsrar Klimatriksdagen

Dan BaeckströmBidragsgivare, Stödjare och sponsorer

Move About hjälper till att starta elbilspooler och ställa om till ett hållbart resande, vilket har gjort företaget till ledande inom elbilspooler och optimering av fordonsflottor.

Move About grundades 2007 med fokus på hållbar utveckling. 2008 introducerade Move About Skandinaviens första bilpoolsflotta med elbilar i Oslo och 2009 lanserade företaget sina tjänster i Sverige. Move About driver idag den största flottan av elbilspooler i världen med över 100 elbilar. Deras vision är att vara med och skapa ett verkligt hållbart samhälle genom att knyta samman elbilspooler drivna av lokalproducerad och förnyelsebar energi med tåg, fossilfri kollektivtrafik och cykelpooler.

Move About tillhör de företag som leder omställningen till en mer hållbar värld. De visar att delningsekonomi, hållbara transporter och hållbart resande inte bara är möjligt, utan även attraktivt. För att nå framgång med att göra klimatet till en av de högst prioriterade valfrågorna 2018, så är det viktigt att entreprenörer som Move About som visar på hållbara lösningar i praktiken, är med på resan. Vi är mycket glada åt att de valt att sponsra Klimatriksdagen!

1512939325.2974