Delta på Klimatriksdag 2022
Kulturhuset Stockholm, 2 - 3 april 2022
Delta – på plats eller digitalt

Du kan delta på Klimatriksdag 2022 genom att skaffa biljett till evenemanget. För att möjliggöra ett bredare deltagande har vi i år även digitala biljetter. Oavsett vilken biljett du väljer så får du röstkort till motionerna.

Hela scenprogrammet kommer att sändas digitalt och samtliga biljettyper har tillgång till sändningen. Dessutom kommer några punkter i programmet enbart finnas digitalt (digitala programmet). Det man inte kan delta i med digital biljett är utställningsytan och de mingel-event som arrangeras.


Delta digitalt

Detta år kommer vi satsa intensivare på digital medverkan. Du kommer kunna följa centrala händelser live och även delta i vissa interaktiva moment. Vi jobbar också på att kunna ha större medverkan av lokala initiativ runt om i landet! Håll utkik här!

Delta som organisation

Vill du eller din organisation delta som utställare eller liknande under Klimatriksdag 2022? Skriv en rad till utstallning@klimatriksdagen.se för att komma i kontakt med vår utställningsgrupp.

Delta som journalist

Naturligtvis välkomnar vi mediebevakning av vårt evenemang!

  • Använd formuläret nedan för att få ackreditering som journalist på Klimatriksdag 2022.
  • Följ länken till vårt presskit för att få information om Klimatriksdag 2022 i ett nötskal.

Delta som volontär

Att anordna en Klimatriksdag är en stor sak och till det så behövs många ideella krafter. Förutom i själva planeringsarbetet, så behövs många volontärer på plats under själva evenemanget. 

Under Klimatriksdag 2022 kommer vi behöva hjälp med allt från att guida och registrera besökare på plats till att bemanna fikabord,  ställa i ordning scener  och hjälpa artister och föreläsare tillrätta. Vi kommer dela upp arbetspassen under de tre dagar Klimatriksdag 2022 pågår, och du kan anmäla om du vill jobba hela helgen eller bara enskilda dagar. Det gör att du får gott om tid till att lyssna på intressanta föreläsningar och mingla med drivna klimatengagerade människor. Vi kan inte erbjuda ersättning i form av pengar, men kaffe och lunch kommer att finnas för alla volontärer!

Det här är din chans till att komma in i klimatrörelsen och lära dig mer om hur vi löser klimatproblemen! För att bli volontär anmäler du ditt intresse via formuläret nedan. Om du har frågor kring att jobba som volontär, vänd dig gärna till volontar@klimatriksdagen.se