Delta på Klimatriksdag 2022
Kulturhuset Stockholm, 1 - 3 april 2022
Delta på plats

Du kan delta på plats genom att skaffa biljett till evenemanget. Då har du full tillgång till allt på scenprogrammet och kan delta i den fysiska omröstningen.

Nu släpps biljetterna till Klimatriksdag 2022!

Nu släpper vi biljetterna för dig som vill säkra en plats på Kulturhuset i god tid. Din tidiga anmälan stärker våra möjligheter att fortsätta arbeta fram ett intressant program för Klimatriksdag 2022.

Vi planerar också att sända delar av programmet digitalt. Information om detta samt anmälan och biljettpriser för digitalt deltagande annonseras senare. Biljetter till livesändning är alltså inte tillgängliga än.


Delta digitalt

Detta år kommer vi satsa intensivare på digital medverkan. Du kommer kunna följa centrala händelser live och även delta i vissa interaktiva moment. Vi jobbar också på att kunna ha större medverkan av lokala initiativ runt om i landet! Håll utkik här!

Delta som organisation

Vill du eller din organisation delta som utställare eller liknande under Klimatriksdag 2022? Skriv en rad till utstallning@klimatriksdagen.se för att komma i kontakt med vår utställningsgrupp.

Delta som volontär

Att anordna en Klimatriksdag är en stor sak och till det så behövs många ideella krafter. Förutom i själva planeringsarbetet, så behövs många volontärer på plats under själva evenemanget. 

Under Klimatriksdag 2022 kommer vi behöva hjälp med allt från att guida och registrera besökare på plats till att bemanna fikabord,  ställa i ordning scener  och hjälpa artister och föreläsare tillrätta. Vi kommer dela upp arbetspassen under de tre dagar Klimatriksdag 2022 pågår, och du kan anmäla om du vill jobba hela helgen eller bara enskilda dagar. Det gör att du får gott om tid till att lyssna på intressanta föreläsningar och mingla med drivna klimatengagerade människor. Vi kan inte erbjuda ersättning i form av pengar, men kaffe och lunch kommer att finnas för alla volontärer!

Det här är din chans till att komma in i klimatrörelsen och lära dig mer om hur vi löser klimatproblemen! För att bli volontär anmäler du ditt intresse via formuläret nedan. Under hösten kommer du bli kontaktad och få ytterligare information.