Rösta på motioner!

Omröstningen om motionerna till Klimatriksdag 2022 pågår från 1 mars till 2 april kl 17:00. Du som är röstberättigad kan rösta när som helst under den perioden.

För att bli röstberättigad anmäler du dig antingen som deltagare på Klimatriksdag 2022 eller blir medlem i Föreningen Klimatriksdagen. Då får du röstkort via epost med detaljerade instruktioner hur man röstar. Har du fått ett röstkort men tappat bort det? Mejla då till motionsgruppen, motionsgrupp@klimatriksdagen.se, så får du hjälp.

Motionerna är indelade i 6 ämneskategorier, och i varje kategori kommer två vinnande motioner att röstas fram.  Totalt kommer alltså tolv vinnande motioner att utses, och de tillkännages under den sista dagen av Klimatriksdag 2022 den 3 april!

Ämneskategorierna presenteras på denna sida, och där finns också länkar till pdf-dokument där alla motioner i respektive kategori finns samlade.

För att söka igenom alla motioner och sortera eller filtrera dem efter de egenskaper du är intresserad av, gå till motionslistan online.